EK Events


Home
Info
Geluid
Licht
Karaoke
Quiz
Springkussens
Evenementen
Beurzen
Prijzen
Contact
Referenties
Voorwaarden

Referenties


Ploegen voorstelling met presentatie en muziek.

TWC Pijnenburg: De Tilburgse wielerclub Pijnenburg houdt haar ploegenvoorstelling in Hotel de Druiventros in Berkel-Enschot. Alle leden, ereleden, sponsors, genodigden, pers, met aanhang worden verwacht in Hotel de Druiventros. Tijdens de bijeenkomst worden ook jubilarissen, renners die bij een NK, EK of WK op het podium hebben gestaan en klassementswinnaars gehuldigd.
Voorzien van geluid en presentatie over het gehele terein
en in de feesttent een DJ booth en licht.

Verbeeten Challenge: Samen sterk in de strijd tegen kanker. Samen 1000 km afleggen in 1 dag. Fietsen - Lopen - Skeeleren. Opbrengst is voor betere behandelmethodes voor kankerpatienten.
Feesttent voorzien van geluid.

NK Veldrijden: Dit jaar wordt de strijd om de Nederlandse kampioenentrui echter in Safaripark Beekse Bergen gestreden. Daar is, mede door profrenner Gerben de Knegt, een nieuw parcours uitgetekend. De omloop heeft een lengte van drie kilometer en bevat kleine hoogteverschillen, vooral naar het einde van de ronde zal het voor de crossers klimmen geblazen worden. Renners die het kampioenschap willen winnen zullen ook hun technische kant moeten laten zien. Op het parcours zijn ook enkele technische stroken uitgetekend, waar de renners door het losse zand moeten klieven.
Voorzien van muziek, verlichting, tenten en springkussen.

Netmatch: NetMatch is de e-businessspecialist voor de toeristische industrie. TourWeb is een e-business suite voor touroperators en onlinereisbureaus en portaalsites.
Voorzien van muziek tbv sinterklaas feest.

Isah: Een stabiele, technisch hoogwaardige softwareoplossing: dat is wat Isah u te bieden heeft. Dat beloven we niet alleen. We maken het ook waar.
Voorzien van muziek en video.

Brandweer: Afscheids DVD gemaakt met diverse interviews, Afscheidsfeest met muziek.
Voorzien van licht, geluid en karaoke.

Scouting Nederland: Karaoke voor het Leidingweekend van Scouting Nederland te Nistelrode
Assistentie in diverse opdrachten.
Voorzien van licht, geluid en presentatie.

Modelspoorwijzer: Modelspoorwijzer.net is een website die zich richt op zowel de beginnende, herintredende en gevorderde modelspoorders in de allerbreedste zin van het woord. Al met al hebben wij een zeer compleet 'assortiment' op onze website en bieden wij voor elk wat wils.
© 2016 EK Events